Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egy barátomtól kaptam ezt az üzenetet, amit most közzé teszek hitem szerint. Olvassátok el figyelmesen.

A DÖNTÉS A TIETEK LESZ, AZ EREDMÉNY MINDENKIÉ.

 

Én, Anna, egy döntésre kérlek fel!

Két anyagot olvastam ma az interneten, amiből az egyiket mindenképp szeretném továbbítani Neked, és szeretném, ha elolvasnád. Ez az anyag kb. a 7. oldalon kezdődik (A Földönkívüliek szólnak a Föld bolygó lakóihoz címmel), ha nincs türelmed mindazt elolvasni, ami előtte van (mi van előtte?egyrészt egy 2008.október 14-ei, amerikai esemény beharangozása lilával szedve, másrészt pedig a közelmúltból származó tények szintén lilával szedve, amelyek földönkívüli civilizációk létezését dokumentáló rádióadást taglalnak, a youtube-on is felellhetően dokumentált rádióadásaiból), arra kérlek Téged, legalább a 7. oldalon található, élénkkékkel szedett kommentárt az utána következő üzenethez, illetve FŐKÉNT az utána következő, fekete színnel szedett üzenetet (egészen a dokumentum végéig tart) olvasd el, mert – nem viccből mondom – segíthetsz Te, személyesen, és egyedül csak Te  - egy döntés meghozatalával a jelenleg oly sok szenvedést átélő emberiségnek és Föld bolygónak.

Ha hitelesnek érzed ezt az üzenetet, továbbíts, amennyi embernek csak gondolod és tudod.

Az üzenet végén az emberben belül felvetődött kételyekre is adnak válaszokat, ezeket élénkkékkel szedtem szintén.

A Föld nevében köszönöm, ha elolvasod, és elgondolkozol rajta!

 

Anna

 

Az  anyagot éppen ma kaptam, és a földön kívüli magasabb rendű társainkról és egy lehetséges külső beavatkozásról, segítségről, annak tudatos kéréséről szól.
Ezzel az üzenettel kapcsolatosan fontosnak tartom, hogy bárki bárhogy is dönt az olvasás után, nagyon jól gondolja meg.
Nem kell gyorsan dönteni, még akkor sem, ha sürgetést érzünk az anyagból. Nyugodtan lehet (és kell is) gyanakodni, mert az üzenetet küldők nem fedik fel a kilétüket, amely tény, ugyebár nem túl bizalomgerjesztő.

Amennyiben egyébként bizonytalanok vagyunk egy ilyen vagy bármilyen más fontos döntésben, és aggódunk, hogy biztosan hasznos-e számunkra, akkor azt javaslom, hogy mindig mondjuk el magunkban a következő megerősítést:

„Kizárólag csak akkor választom/kérem a következő……..-t (energiát, döntést, hatást, stb.), amennyiben számomra ez a legmagasabb isteni szándéknak megfelel. Így legyen, Ámen!”

Egy rövid idézet a hosszú, második anyagból:

„Mindenki, aki olvassa ezeket az információkat, meg kell értse, hogy ezen üzenet terjesztése, és a benne található tanácsok alkalmazása lesz és marad (a látszatokon túl) az A SZILÁRD TÁMPONT, amit mindig használni kell a megfelelő pillanatban, míg mi, a ti testvéreitek, akik a világegyetem valóságának egy bizonyos létsíkjában létezünk, AZ EMELŐRÚD HOSSZÚ KARJA leszünk és maradunk mindig, AMELY TÖBB FÉNYÉV TÁVOLSÁGRA NYÚLIK KI, amelynek segítségével ti a Föld bolygó új szintre emelésének alkotóivá váltok a világotokban való jóindulattal teli megjelenésünk következtében, amelyre oly nagy szükség van itt.”
Azok kedvéért, pedig akik hülyeségnek tartják az UFO-kat, meg a magasabb dimenziókat, és általában mindent, ami nem logikus és racionális, had mondjam el, hogy valami és minden attól racionális és/vagy logikus, hogy már létezik, vagy hozzá nagyon hasonló létezik.
Ez egy megdöbbentő felfedezés, ha valaki veszi a fáradtságot és belegondol.
A helyzet leegyszerűsítve az, hogy minden baromság, ami még nincs, mert egy teljesen új valami semmi ismert dologhoz sem hasonlítható, tehát lehetetlen.

A logika csupán az ismert, tanult dolgokból kialakított mérce.
Kár lenne elfelejteni, hogy rövid történelmünk során az egyedüli fejlődést kizárólag azoknak az embereknek köszönhetjük, akik felvállalták a logika és racionalitás rendszerének áttörhetetlenségét, és sokszor saját életük veszélyeztetésével küzdöttek eredeti gondolataik, felfedezéseik elfogadtatásáért.


Sok feltaláló és találmány sorsa elsőként a kigúnyolás, az ellehetetlenítés, az úgynevezett „tudóstársadalom” (amely a valódi tudományos fejlődés elsőszámú ellensége) keresztbeállása, majd, amikor már nyilvánvaló, hogy a találmány vagy új felfedezés megállja a helyét, jön a „tudóstársadalom” következő reakciója, a „Hát persze, nyilvánvaló, mindenki tudja, hogy ez így van!” hozzáállás.  

Szóval kedves hitetlenek, azt javaslom, hogy óvatosan a „logikussággal”, a „racionalitással” és a gúnyolódással! Nem kellene szétkiabálni saját korlátoltságunkat, elég teher az is, ha mi magunk tudunk róla.


Elsőként tehát jöjjön a Fény Szövetségének üzenete az október 14-i eseméyről.

Az üzenet itt is megtalálható a Youtube-on: http://www.youtube.com/watch?v=j_6V6I5x3T0

Vezetők, kormányzók, politikusok és a Föld minden embere számára…

Szeretnénk, ha tudomást szereznétek arról, hogy 2008. október 14-én, egy nagymérető űrhajó fog feltűnni az égen. Hajónk az USA több államban is látható lesz majd.


Az a döntés született, hogy minimum 3 napig a földi atmoszférájában maradunk.

Ebben az időszakban nagy nyugtalanság lesz tapasztalható a földi síkon. Bolygótok legmagasabb hatóságai megpróbálnak majd behatolni hajónk energiaburkába. Ez a biztonsági energiamező szükséges számunkra, mert úgy próbálják majd beállítani hatóságaitok a jelenlétünket, mintha veszélyt jelentenénk számotokra, tagadva, hogy szeretettel érkeztünk hozzátok.
 

TUDJÁTOK MEG, HOGY AZÉRT JÖVÜNK, HOGY SEGÍTSÜK VILÁGOTOKAT.

NEM HÓDÍTÁSI CÉLLAL ÉRKEZÜNK, NEM AZÉRT JÖVÜNK, HOGY KÁRT OKOZZUNK, ÉS BÁRMIT IS LEROMBOLJUNK.
AZÉRT JÖVÜNK, HOGY REMÉNYT ADJUNK NEKTEK.

Más bolygókról származó lények vagyunk, akik sok ezer éve készülnek azokra a napokra, amelyek előttünk állnak.
Azt kérjük, hogy minden lélek, aki ezt az üzenetet olvassa, fogadja szívébe az igazságot, amely benne rejlik. Mert szívetekben ott van a tudás, hogy ennek így kell történnie.
Sokan lesznek, akik tagadják majd jelenlétünket. Sokan tudni fogják majd, hogy igaz, ami történik. Bármely csoportba is tartozzatok, kérjük, hogy értsétek meg: megjelenésünk meg fog történni.


Lehetőséget adunk arra, hogy megörökítsétek a jelenlétünket, a hajót, amivel érkezünk. Nem lesz semmilyen kapcsolatfelvétel vezetőitekkel, mert ez alkalommal, csak meg szeretnénk mutatni nektek magunkat. Úgy gondoljuk, hogy ennyi kezdetnek elég lesz.

Minden módon megpróbálnak majd áthatolni a biztonsági energiamezőnkön, de minden próbálkozás sikertelen lesz.  
Addig, amíg nem tudjuk bizonyítani számotokra, hogy békével érkezünk, nem akarjuk, hogy látogatásainkról minden kiderüljön.TUDJÁTOK ARRÓL, HOGY EZ AZ ESEMÉNY CSAK A KEZDET.

A kormányotok és a médiátok majd megpróbál eltitkolni minket, de ez nem fog sikerülni. A médiának csak arra lesz esélye, hogy az igazságot mutassa be, mert mindenki láthatja majd, hogy mi történik.

Barátaink a Földön! Ne féljetek! Nagyon kérünk benneteket, hogy bízzatok bennünk. Azért jövünk, hogy közelebb hozzuk a végnapjait azoknak, akik rosszul bánnak veletek és bolygótokkal.  
Ha nem lépünk közbe most –ahogyan földi időtök szerint több ezer éve tervezzük--, akkor már késő lehet. KÉRJÜK, HOGY FOGADJATOK MINKET SZERETETTEL!


MERT EZ AZ, AMIÉRT ELJÖVÜNK HOZZÁTOK.

Az információ, amit a mozifilmekben, és más forrásokból kaptok, nem véletlen. Már hosszú ideje elültettük és öntöztük az IGAZSÁG magjait, a jelen napjaira készülve.

MERT VALÓBAN BÉKÉVEL ÉRKEZÜNK!

 Töltsétek meg lelketeket bizalommal ennek tudatában!

Testvéreitek vagyunk más birodalmakból a kozmoszban.
Technológiánk messze előrehaladottabb az általatok használtnál, és ezzel teljesen tisztában vannak bolygótokon a magas pozíciókban hatalmat gyakorlók. Így azt is tudják, hogy nem sok értelme van annak, hogy megpróbálják elhitetni veletek azt, hogy fegyverekre van szükség az elpusztításunkhoz.
Azon a napon, mikor megjelenünk, azt kérjük tőletek, hogy csak a szívetekre hallgassatok, és ne azokra, akik rendkívüli módon meg lesznek ijedve attól, hogy elveszítik hatalmukat.

 Mert már hosszú ideje, hogy világotok egy sötét felhőben él, amelyről legtöbben nem is tudtok. Ha megtudnátok, hogy mit rejtettek el előletek, megdöbbennétek, és nem hinnétek el.
Itt az ideje, hogy lelketek azzá válhasson, akik valójában vagytok.
Eljött a fátyol eltávolításának ideje.
Örvendezzetek, elérkezett az idő!

Tudni fogjátok, mert szívetek érzi majd az igaz okát látogatásunknak, a törekvést, hogy elhozzuk nektek a szeretet megértését.
Legyetek éberek és tartsátok szemeteket az égen és tartsatok szeretetet a szívetekben!
Mi, a Fény Szövetsége befejezzük üzenetünket, bátorítást és reményt adva nektek, amint megkezdjük ereszkedésünket világotokba.
Mindannyian azt választottátok, hogy itt legyetek ebben a felemelkedésben.
Szívetek szerint fogadjátok el ezt szeretettel vagy utasítsátok vissza félelemmel.
Lelketek legmagasabb lényege töltsön meg fénnyel, amint bátran haladtok előre utatokon!  

* * * * * * * * * * * * * * *


A Föld már több, földön kívüli civilizációtól származó rejtélyes üzenetet kapott

1977-ben egy ismeretlen eredetű üzenetet rögzített egy amerikai rádióteleszkóp. Egy másik szenzációs eset, amelyre a mai mapig sincs magyarázat, néhány hónappal később történt, amikor egy angol TV-állomás adását szakította meg 6 percre teljesen egy bizonyos Vrillon, aki az Ashtar galaktikus Parancsnokság tagjaként mutatkozott be.

1977. augusztus 15-én Jerry R. Ehman önkéntes asztronómus vett részt abban a SETI projektben, amely a „Nagy fül” nevű, az Ohio-i Állami Egyetem birtokában lévő rádióteleszkópot használta. Így tanúja lehetett annak, amikor egy rendkívül erős jelet érzékelt a rádióteleszkóp. A befogott jelről rögzített adatsort kinyomtatta, és bekarikázta azt a figyelemreméltó számsort, ami a rejtélyes jelet kódolta, és nem tudta visszatartani magát, hogy meglepetése jeleként oda ne írja ceruzával a dokumentum szélére: „Wow!”. Azóta egészen a mai napig, ez a csodálkozó felkiáltás (WOW!) lett az elnevezése az ilyen jellegű rejtélyes jeleknek.
Vajon ez egy emberi eredetű rádióinterferencia, vagy a (földönkívüli) testvéreinktől, más csillagokról származó intelligens rádióadásról van szó? Még semmi pontosat nem tudni ezügyben. Az asztronómusok kitartó kutatásai a mai napig sem tisztázták a „WOW-jel” eredetét, amelyet az azóta végzett kísérletek egyikében sem sikerült újra detektálni.


Jelenleg a kaliforniai (USA-beli) SETI Kutatóintézet Extra-Terrestrial Intelligence – Földönkívüli Intelligencia Kutatása) készül arra, hogy újrakezdje a kutatásokat, kifejlesztve ebből a célból egy rádióteleszkóp-hálózatot, amely az Allen Teleszkóphálózat (Allen Telescope Array – ATA) nevet kapta. Ez az újfajta hálózat több tíz parabolaantennából áll, mindegyik hatméteres ámérővel rendelkezik, egy olyan egységbe összekötve, melynek érzékenysége messze túlhaladja majd a már létező, Arecibo csillagvizsgálóban található legnagyobb parabolaantennáét is. Az ATA már 2007-ben működőképessé vált, 45 teleszkóppal, de csak három év múlva lesz befejezve, amikor is 350 teleszkóppal fog működni, egy nagy érzékenységű egységbe kötve. Ezen hír banalitásán túl megérthetjük, hogy egy ilyen irányú óriási befektetés azt mutatja, hogy azok, akik ezt a tervet elképzelték, sokmindent tudnak, és egészen biztosak más civilizációk létezésében, ha egyszer hajlandóak voltak hatalmas összegeket befektetni ebbe a gigantikus műszerbe.


„Hamarosan elindítunk egy projektet, hogy az ATA-t arrafelé irányítsuk, ahonnan egykor a WOW-jel jött, és hogy minél pontosabban ráhangoljuk ugyanarra a rezgési frekvenciára” – jelentette be Seth Shostak, a SETI kutatóintézet főasztronómusa. Noha az égnek ez a bizonyos részét számtalanszor kutatták már, az ATA újat fedezhet fel rendkívüli érzékenysége és sokkal nagyobb specifikus spektrális lefedése következtében.
Az 1977-ben bekövetkezett esemény óta az asztronómusok igyekeztek megállapítani, hogy az akkor befogott üzenet lehet-e földönkívüli eredetű. Az összes ellenőrzés ellenére sem találtak semmi rendellenességet a rendszerben, és azt a forrást sem jelölték meg, ami megmagyarázhatja ennek a több másodpercig tartó jelnek az erősségét és frekvenciáját. A látszaton túl, a „WOW-jel” az egyik legnagyobb rejtélye a földönkívüliekre „vadászóknak”, és a híres sorozat, az „X-akták” egyik jelenetének megihletője lett.
Maga Ehman azt nyilatkozta, hogy amikor először látta meg a „Nagy fül” által rögzített adatokat, eredetileg nem gondolta, hogy azok földönkívüli eredetűek lennének. „Az első reakcióm volt az, hogy odaírjam, hogy „WOW!”, és bevallom, nem vártam valami különlegesre. Akkor csupán csak azt tudtam, hogy még egy rendkívül érdekes valamit találtam, és arra gondoltam, hogy érdemes alaposabban kivizsgálni, miről is van és miről nincs szó.”
2007-ben, ezen esemény 30. évfordulója alkalmából, Ehman felújította a „WOW-jelről” szóló beszámolóját, ám következtetései ugyanazok maradtak: „Ezen jel titokzatos forrása továbbra is nyitott kérdés. Be kell ismernünk, hogy egyelőre nincs elegendő információnk. Nem vonhatunk le más következtetést, mint azt, hogy lehetséges, hogy ez egy földönkívüli civilizációtól származó jel.”

SZENZÁCIÓ
Ennek a „WOW-jelnek” az észlelése után néhány hónappal, az angol TV adását szakította meg hirtelen egy másik földönkívüli üzenet. 1977. november 26-án este dél-Angliában valami egészen meglepő történt. Egy, a Föld bolygón akkor még nem létező technológiát alkalmazva egy azonosítatlan hang szakította meg teljesen az Independent Television News TV-állomás adását, és első alkalommal intézett közvetlenül a nézőkhöz egy angol nyelvű, 600 szóból álló üzenetet. Ezen rejtélyes üzenet teljes hangrögzítése hozzáférhető a You Tube-on. Az illető hangüzenet pontosan 17 óra 10 perckor kezdődött, és körülbelül 6 percig tartott. Nagy-Británia egy kormányzati ügynöksége megpróbálta – sikertelenül – blokkolni az illető jelet. Hamarosan mind az illető TV-állomás, mind a Rendőrség több ezer telefonhívást kapott. Utólag a hatóságok háromszor kértek elnézést ezért a megszakításért, az üzenetet banális kalózadásnak vagy akár blöffnek titulálva, ám mindezzel együtt a „blöff” titokzatos eredetét a mai napig sem sikerült azonosítani. Azok számára, akik képesek átlátni a látszaton, ez a szempont a lehető legjelentőségteljesebb. Noha a szkeptikusok számára ez szokás szerint nem jelent semmit, azok számára, akik rendelkeznek intelligenciával és intiuícióval, szinte nyilvánvaló, hogy egy TV-adást akkoriban nem szakíthatott meg teljesen akárki. Ez egy igen megdöbbentő rejtély, és mivel az illető üzenet eleve úgy határozza meg magát, mint egy, a földönkívüliektől származó üzenet, arra a következtetésre jutunk, hogy ez valóban nem más, mint egy földönkívüli civilizációtól származó üzenet.
A következőkben olvashatjátok az 1977. novemberében közvetített üzenet teljes szövegét:
„Közöljük Önökkel, hogy most Vrillon szól Önökhöz, az Ashtar Galaktikus Parancsnokság képviselője. Több éven keresztül néhányan láthattak minket az égen, bizonyos fényjelenségek formájában. Szeretettel, békével és bölcsességgel fordulunk Önökhöz, ahogyan azt a bolygójukon, a Terrán élő többi testvérükkel is tettük. Azért jöttünk most, hogy figyelmeztessük Önöket fajuk és világuk sorsára, és bölcs tanácsot szándékozunk adni azért, hogy közölhessék fajtársaikkal, melyik az a legjobb út, melyet követniük kell, hogy ezáltal elkerüljék mind a világukat, mind az Önöket környező vilagokat fenyegető tragédiákat. Érdemes megtanulniuk, hogy szeretettel és bölcsességgel telve cselekedjenek, hogy részt vehessenek abban a nagy spirituális ébredésben, amelyre akkor kerül sor, amikor bolygójuk belép az új korszakba, a Vízöntő korba. Fajuk számára az átalukálosoknak ez az új korszaka a szeretet, jóindulat, nagy béke és fejlődés kora lehet, azzal a feltétellel, hogy az Önök vezetői, akiknek egy része az árnyékból irányít, tudatossá váljanak azon gonosz erőkre, melyek elhomályosítják jelenlegi ítélőképességüket.

Maradjanak nyugodtak és hallgassák figyelemmel mondanivalómat, mert lehet, hogy ez a lehetőség nem fog többször megismétlődni. Sok éven át tudósaik, kormányaik és katonai parancsnokaik figyelmen kívül hagyták figyelmeztetéseinket. Folytatták kísérleteiket az Önök által nukleáris energiának nevezett gonosz erővel. Az atombombák megsemmisíthetik a Föld bolygót, és akár az Önök testvérvilágaiban élő lényeket is egy szempillantás alatt. Az atomenergia-rendszerek hulladékanyagai az elkövetkező több ezer évre mérgezik meg bolygójukat. Mi, akik Önöknél sokkal hosszabb ideig követtük a fejlődés útját, már rég felfedeztük, hogy ez az atomenergia mindig az élet ellen irányul. Nincs békés alkalmazása. Kutatását és alkalmazását azonnal meg kell szüntetniük, különben a megsemmisülést kockáztatják. Haladéktalanul fel kell adniuk az összes baljós, pusztító fegyverzetüket. A konfliktusok és háborúk ideje a múlttá kell, hogy váljon. Jegyezzék ezt meg, mert fajuk könnyedén elérheti a fejlődés új, magasabb szintjét, ha méltónak mutatkozik erre ISTEN színe előtt. Már csak kevés idő maradt hátra, hogy megtanuljanak mindannyian szeretetben, békében és jóindulatban együttélni. Ezen a bolygón mindenütt léteznek már általunk ihletett kis csoportok, melyek erre tanítják Önöket. Ők azért vannak itt, hogy továbbítsák az Önök számára a születendő új kor bölcsességgel teli fényét. Önök szabadok elfogadni vagy elutasítani hiteles tanításaikat, de jegyezzék meg, hogy csakis azok, akik megtanulnak békében és szeretetben élni, kapnak kétségtelenül hozzáférést a spirituális fejlődés magasabb szféráihoz.
Vrillon szól most Önökhöz, az Ashtar Galaktikus Parancsnokság egyik képviselője. Tudniuk kell azt is, hogy számos álpróféta és álvezető létezik és tevékenykedik az Önök világában. Ők elveszik és aztán felemésztik az Önök energiáit – melyet pénznek neveznek – és aztán gonosz célokra használják azt, cserébe pedig végül csak szemetet adnak.
Akik felébresztették intuíciójukat és és jóérzésüket, azokat mély, isteni Önvalójuk könnyedén megvédi mindettől. Haladéktalanul tanuljanak meg figyelni a belső hangjukra, ami segít megkülönböztetni az igazságot a tévedéstől, lehetővé téve a konfúzió, a belső káosz és a hazugság elkerülését. Tanuljanak meg hallgatni erre az isteni hangra, ami mindannyiukban jelen van, és haladjanak a spirituális fejlődés útján kitartóan. Tudniuk kell, hogy több éven át figyeltük minden megtett lépésüket, miként Önök is megfigyelik az égen megjelenő járműveink fényeit. Most már tudják hogy mi itt vagyunk, és tudniuk kell, hogy több élőlény létezik a Földön és a Föld körül, mint amennyit az Önök tudósai hajlandóak elismerni.
Aggódunk Önökért, és ezért megteszünk mindent, ami tőlünk telik, hogy segísük fény felé vezető útjukat. Ne féljenek, és értsék meg, hogy tennivalójuk csak annyiból áll, hogy igyekezzenek megismerni és valóban megérteni Önmagukat, hogy harmoniában és szeretben éljenek bolygójukon, a Terrán. Mi, az Ashtar Galaktikus Parancsnokságtól, köszönjük most figyelmüket. Most elhagyjuk földi létezésük síkját. Legyenek áldottak a legfelsőbb szeretet és a kozmikus igazság nevében!”


A következőkben bemutatjuk annak a három üzenetnek az átíratát, melyekben a tévétársaság bocsánatot kért a program ezen váratlan, furcsa megszakításáért. Az első két üzenet az illető TV-állomás aznap esti fő híradójában hangzott el, míg a harmadikat éjjel az Independent rádióadó sugározta.

Első üzenet
„Tudomásunk van már arról, hogy az ország bizonyos területein tévénézőink a hangadás bizonyos megszakadását tapasztalhatták. Sajnálatunkat fejezzük ki, és minden lehetőt megteszünk ennek a problémának kezelésére.”
Második üzenet

„Mérnökeink a központban már erőfeszítést tesznek arra, hogy megtalálják az általuk „kalózadásnak” nevezett esemény forrását, amely kb. hat percig tartott az I.T.N. ma esti híradója idején. Berkshire és Hampshire területein élő nézőink a Hanningtoni TV-adó hatósugarában szembesültek már ezzel a problémával. Egy hangot hallottak, ami a TV-bemondó hangjának helyére lépett, és valami olyasmit mondott, hogy „Terra lakói, tegyétek le fegyvereiteket, ez egy üzenet az űrből”. Több ezer tévénéző telefonált ezután a Southern Television-be, a Rendőrségre és mihozzánk, az I.T.N.-be. A Tévéközvetítés Autonóm Központjának szóvivője a következőket nyilatkozta: „Ez az első ilyen jellegű incidens Nagy-Britániában”. A Winchester-i rendőrség nyilatkozata alapján többeket megijesztett ez az üzenet, és egy rendőrtisztnek ki kellett szállnia egy hölgy lakására, hogy megnyugtassa őt. Reméljük, hogy ez a híradó nem szakadt meg és mindannyiuknak kellemes estét kívánunk.”
A harmadik üzenet

„A Televízió Autonóm Központja nem tudja megmagyarázni azt a rejtélyes üzenetet, amely a Southern Television tévéállomás adását szakította meg. A mély és lassú hang elsősorban azt üzente, hogy „Az összes baljós fegyverzetet fel kell adni. Már csak kevés idő maradt hátra, hogy megtanuljanak békében és jóindulatban együttélni.” A TV-állomást pánikbaesett személyek telefonhívásai ostromolták, akik magyarázatot kértek a történtekre. Miképp az adásigazgató, John Ginnery állítja, az incidensnek több oka is lehet: „Nem vagyunk biztosak abban, hogy kalózadásról van szó. Csak azt tudjuk, hogy hangátfedés történt, és az így elhangzottakról nincs pontos rögzítésünk. Számos tanúvallomást kaptunk és sok telefonhívást. Nem tudjuk, mi történt. Az adásainkat nyilvánvalóan figyelik az operációs központban, de ez esetben nem észleltünk mást, csupán zörejt és a kép disztorzióját. Számos vallomást kaptunk az emberektől, de ismétlem, nem tudjuk, tulajdonképpen mi történt.” Indenpendent Radio News. 12 óra 6 perc van.”

 

A Földönkívüliek szólnak a Föld bolygó lakóihoz

 

Ez a földlakókhoz címzett terjedelmes levél, amely egy adott pillanatban jelent meg, nem tartalmazza a feladó címét. Jelenleg számos helyen megtalálható a Világhálón. A dokumentum hitelessége nem szavatolható. Amit első látásra elmondhatunk róla, mindössze annyi, hogy úgy tűnik, egy nagyon jó ötleten alapul, összefüggő és egységes gondolatvilágot tükröz, kifinomult hozzáértéssel íródott, ami különleges intelligenciáról és érettségről árulkodik. Ebben a fogalmazványban egy komoly előadást fedezhetünk fel, amely nem műszaki jellegű, de ugyanakkor tárgyilagos. A szöveg nem tartalmaz rasszista illetve etnikai természetű gondolatokat vagy sugallatokat, és a szerzőről elmondható, hogy kiváló ismerője az emberi nyelvnek és lélektannak, még akkor is, hogyha a nyelvtani szerkezet néhol eltér attól, amit megszoktunk. A szöveg legfontosabb tulajdonsága az, hogy hiányoznak belőle a túlbonyolított kifejezések, és a vallási vagy a new age áramlat sajátos zsargonjába tartozó szavak. Amint látni fogjátok, ez egy egyszerű és lényegretörő levél. Ezért én is továbbküldöm hozzátok, hogy „megvizsgáljátok“, és így kialakíthassátok a saját véleményeteket. Azért is küldöm el mindannyiótok számára, mert lehetséges, hogy ez a levél igaz. Az alapvető üzenete az, hogy az emberi civilizáció most egy súlyos válsággal szembesül, és nem képes megállni a zuhanásban, mivel ezt az összeomlást a jelenlegi társadalmi rendszer belsejében indították el. Hacsak meg nem állítják, akkor ez az összeomlás jelentős szakadást fog előidézni az emberiség szinte minden szintjén. Ezen a bolygón jelenleg egy, az egész Földre kiterjedő összeesküvés működik, amely már régóta használja a műszaki vívmányokat az emberiség mentális rabságba vetése érdekében, egy lerombolt és egészségtelen környezetben. Akik ezen az úton vezetnek bennünket, sokan szándékosan, rendelkeznek az össszes természeti forrás fölötti uralom nagy előnyével, és éppen ezért lehetőségük van arra, hogy hasznot húzzanak a rohamosan fokozódó egyensúlyzavarból és az emberi fajt fenyegető egyéb egészségtelen megnyilvánulásokból. Mindezeken túl, biztosak vagyunk benne, hogy sok ember fogja a szabadulás útját választani. Ezek az emberek akár túlsúlyba is kerülhetnek, ha MEGÉRTIK A JÓ DÖNTÉSEK HASZNÁT ÉS SZÜKSÉGESSÉGÉT. Annak érdekében, hogy bármit is tehessenek a rossz megfékezésére, egyesülniük kell és meg kell szüntetniük a félelmüket, az elszigeteltség érzését és a súlyos tudatlanságot a bolygón manapság végbemenő dolgok valódi arcát illetően. A levélben álló javaslat az, hogy mindegyikünk határozza el, hogy elérkezett az ideje a földönkívüliek tömeges megjelenésének a bolygónk égboltján. Különösen most, ebben a sorsfordító pillanatban, a földönkívüliek járműveinek nagy számban való felbukkanása jelentős mértékben segíthetné az emberiséget, hogy késedelem nélkül fellebentse az illúzió és a hazugságok fátylát. Ugyanakkor a földönkívülieknek ez a nagy számban való jelentkezése számos létkérdés dilemmáját tisztázhatná le, és egyben katalizátorként tudna működni, kiváltva egy sokkal jobb mentalitás megszületését abból a beteges társadalmi örvényből, amelyben, sajnos, benne vagyunk. A földönkívüliek ilyen tömeges megjelenése képes lenne haladéktalanul elvezetni az emberiséget egy következő fejlődési szakaszba. A levélben foglalt legfontosabb kérdés az, hogy azt választja-e mindegyikünk határozottan, hogy a földönkívüliek azonnal megmutatkozzanak ezen a bolygón? Azok a földönkívüliek, akik a jelek szerint megfogalmazták ezt a levelet, azt sugallják, hogy egy ilyen közvetlen érintkezés és bizonyos kulturális csereakciók kétségkívül lehetőséget teremtenének a legsúlyosabb akadályok leküzdésére, amelyekkel az emberiség jelenleg küszködik, mind a társadalom, mind pedig a művelődés fejlődése terén. A földönkívüliek azzal érvelnek, hogy, amennyiben akarjuk ennek a kapcsolatnak a létrejöjjöttét, akkor erre a mentális-érzelmi síkot előre fel kell készíteni, egy határozott szándék és egy választás kinyilvánítása révén. A beleegyezésnek, amelyet egy ilyen kapcsolattaremtésnek a tudatos várása követ, az egész bolygó szintjén kell megvalósulnia, különben fennáll annak kockázata, hogy félelemből fakadó tömeges reakció lép fel. Egy ilyen állapot lehetővé teszi az embertömegek manipulációját a titok homályában meghúzódó elit által, akinek a kezében összpontosul jelenleg a hatalom. A földönkívüliek arra utalnak, hogy egy telepatikus úton, világosan és határozottan kifejezett, erőteljes mentális szándék, amely ennek a levélnek az elolvasása nyomán kialakulhat minden egyes olvasóban, elegendő ahhoz, hogy jelezze a földönkívüliek számára, milyen irányba vezéreljék cselekedeteiket. Habár az utóbbi időben az Internet elterjedése egy egyetemes állandóvá vált, a földönkívüliek azt kérik, hogy, miután minden nyelvre lefordították, ez a levél késedelem nélkül jusson el a széles embertömegekhez, és az egész világ számára közvetítődjön. A földönkívüliek azt javasolják, hogy ezt a levelet az emberek továbbítsák egymásnak, akár kézről kézre adva is, ismeretlen okokból figyelmen kívül hagyva a médiában való közzétételének lehetőségét. A továbbiakban közöljük a szóban forgó levelet, amely valódi lehetőséget jelent számotokra, hogy lehetővé tegyétek a földönkívülieknek az összes földlakó színe előtti megjelenését, ami egyben egy erőteljes lökést jelent az emberiség fejlődésének egy sokkal jobb mederbe való terelése érdekében.

 

FOLYTATÁS A KÖVETKEZŐ OLDALON.

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

mconditionv

(DanielTix, 2018.04.02 05:08)

http://paydayrgd.com ; http://viagraviu.com ; http://cialisviu.com ; http://essaywritingserviceoc.com ; http://modafinilyc.com

qforwardou

(DavidPaite, 2018.04.01 02:16)

h https://tadalafilcialisero.com coupon for cialis <a href= https://tadalafilcialisero.com >tadalafil online</a> form <a href=https://tadalafilcialisero.com>tadalafil</a> levitra vs cialis

fifa 15 creation master 15 скачать

(garneuKes, 2018.03.30 18:48)

Это — счастье!

---
А где их можно посчитать? fifa 15 crack only by 3dm, fifa 15 скачать торрент 3dm а также <a href=http://15fifa.ru/novosti-fifa-15>cardona fifa 15</a> fifa 15 без ориджин скачать торрент

omatteruu

(DavidPaite, 2018.03.28 17:58)

w https://onlinepharmacyero.com pharmacy online <a href= https://onlinepharmacyero.com >prescriptions from canada without</a> met <a href=https://onlinepharmacyero.com>order prescription drugs from canada</a> order prescription drugs from canada

zdrinkr

(Michaeloraft, 2018.03.28 17:21)

rinfgjfbo <a href= https://tadalafilcialisero.com >tadalafil online</a>

viagra without a doctor prescription cvs 9107

(AgustinEstax, 2018.03.28 01:36)

3742 http://bit.ly/2u4Jveo http://bit.ly/2u4uoBC http://bit.ly/2u5uGYU http://bit.ly/2u2EnYb http://bit.ly/2tYQOEc http://bit.ly/2u33TfP http://bit.ly/2u8dDFO http://bit.ly/2u7Lmzg http://bit.ly/2u4uqJK http://bit.ly/2u1GbRn http://bit.ly/2uaRFCb http://bit.ly/2u4at5Y http://bit.ly/2u3AH8p http://bit.ly/2u2uj1o http://bit.ly/2tZLqRk http://bit.ly/2uaXEH9 http://bit.ly/2tYMULy http://bit.ly/2u2wtOy http://bit.ly/2tZs1Ac http://bit.ly/2u691zU http://bit.ly/2u5M3sN http://bit.ly/2tZohyE http://bit.ly/2u2ZBFf http://bit.ly/2tZONaW http://bit.ly/2u2Ajaq http://bit.ly/2u1E7c3 http://bit.ly/2tZoqSI http://bit.ly/2tZodio http://bit.ly/2u2DbnF http://bit.ly/2tZMOU2 http://bit.ly/2u3Kz1V http://bit.ly/2u2HP55 http://bit.ly/2u7LT4e http://bit.ly/2u4N0l2 http://bit.ly/2u7ID90 http://bit.ly/2u5PnEh http://bit.ly/2tYO5KY http://bit.ly/2u6aQwK http://bit.ly/2u8hhzu http://bit.ly/2tYNUzi http://bit.ly/2u4hweH http://bit.ly/2u2rixU http://bit.ly/2u4NOq4 http://bit.ly/2u2ybzs http://bit.ly/2u32lCx http://bit.ly/2uaSx9V http://bit.ly/2u34dex http://bit.ly/2u33qdz http://bit.ly/2u49Wku http://bit.ly/2u3NM1t 790

generic viagra sildenafil citrate

(RaymondDrort, 2018.03.26 14:24)

generic viagra reviews <a href=http://viagra-generics.us/#9167>viagra generic release date teva</a> generic viagra online pharmacy <a href=http://viagra-generics.us/#6972>viagra generic</a>

Sildenafil citrate

(ThomasEdild, 2018.03.25 05:10)

Viagra generic <a href=http://viagra-generics.us/#5758>buy generic viagra</a> Viagra generic <a href=http://viagra-generics.us/#7653>viagra generic</a>

honour resolved

(Michaellic, 2018.03.22 05:51)

w https://cialispcn.com what is cialis used for

essay format

(sdbgtp, 2018.03.18 20:04)

<a href=http://essaywritingserviceus.com>free essay</a>
custom thesis writing service http://essaywritingserviceus.com

FishingEureka.com - Featuring rods, reels, bait & tackle, tools and supplies for saltwater, freshwater, ice & fly-fishing.

(FishingEurek4c0m, 2018.02.05 16:57)

Shop for all your fishing gear needs at http://www.FishingEureka.com/ ;
Featuring rods, reels, bait & tackle, tools and supplies for saltwater, freshwater, ice & fly-fishing.
FREE Shipping Worldwide! (No Minimum Orders!)

XEvil will crash worldwide internet

(MashaZet, 2018.01.22 21:14)

This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

XEvil 4.0 is a revolutionary application that can bypass any anti-botnet protection.
Captcha Recognition Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8.4 million other types!

You read this - it means it works! ;)
and YES, it break GOOGLE RECAPTCHA2 now!

Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"

prenoszilsandor.eoldal.hu

See also:
break ReCaptcha2 BROKEN! 340

аренда квартиры посуточно в Балашихе

(Jamesbib, 2018.01.01 15:52)

<a href=https://vk.com/kvartiry_posutochno_balashiha>квартира посуточно в балашихе</a>
<a href=https://vk.com/kvartiry_posutochno_balashiha>квартира на час в балашихе</a>
https://vk.com/kvartiry_posutochno_balashiha

Я круче всех

(LoppieKit, 2017.06.05 19:41)

benmitaj@gmail.com

Camsex Free 79

(camRoyab, 2017.05.24 15:01)

Camsex Free <a href=http://camsex-free.info>Camsex Freesexcam</a> camsex

Test, just a testTest, just a test

(shoomsnusa, 2017.05.10 08:15)

Нашел увлекательный сайт с возможностью просмотра фильмоа онлайн

(Brendantef, 2017.04.30 10:57)

Нашел увлекательный сайт с возможностью просмотра фильмов онлайн и крайне много фильмов на сайте, делюсь им с вами, не благодарите)
<a href=http://kinozor.net>http://kinozor.net</a>
А так же на сайте есть раздел новинок за 2017 год
<a href=http://kinozor.net/filmy-2017/>http://kinozor.net/filmy-2017/</a>
А еще мне понравились эти фильмы
<a href=http://kinozor.net/filmy-2017/15862-nam-zdes-ne-mesto.html></a>http://kinozor.net/filmy-2017/15862-nam-zdes-ne-mesto.html
<a href=http://kinozor.net/filmy-2017/15661-zhivoe.html>http://kinozor.net/filmy-2017/15661-zhivoe.html</a>

As you have fun in your spare time

(Jamesvak, 2017.03.13 07:19)

Hi there!
As you have fun in your spare time ?
Check out here it <a href=http://pornstars.over-blog.com/2016/08/daisy-fucking-with-her-real-boobs.html>Vanessa Leon Stripping Out Of Her New String Bikini!</a>

code promo pmu

(3EddiecEx, 2017.01.27 18:37)

PMU.fr, plateforme internet des paris sécurisés

L’histoire du PMU (Pari Mutuel Urbain) remonte à 1930. Depuis, cette entreprise de paris hippiques a évolué. De nos jours, le PMU est le leader français du pari sportif et propose même une plateforme pour le poker en ligne. L’entreprise a lancé en 2010 une plateforme entièrement dématérialisée qui vise à démocratiser et simplifier la pratique des paris sportifs.Une solution tout-inclus pour les paris en ligne

PMU.fr est un site de paris sportifs hébergé en France. La plateforme représente, au bas mot, près de 32% des paris réalisés en France. Son succès s’explique en partie par ses très avantageuses conditions de paris. En effet, les dépôts sur la plateforme n’entraînent pas de frais additionnels tant que vous utilisez une carte bancaire, vous bénéficierez d’un service clientèle toujours disponible, de 20.000€ de paris gratuits pour l’ensemble de joueurs et plusieurs centaines de jeux sur lesquels parier !

En somme, PMU se donne pour mission d’être une plateforme sécurisée, riche en possibilités et responsable pour tous les passionnés de paris sportifs. Sans oublier que la plateforme vous donne la possibilité d’utiliser un code avantage PMU pour bénéficier d’avantages divers sur les dépôts ou les paris gratuits.Tout l’univers des paris à votre portée

PMU propose un certain nombre d’applications mobiles pour tous les passionnés de paris en ligne. Vous trouverez des applications dédiées aux paris hippiques, aux paris sportifs en général, mais également au poker et autres jeux d’argent en ligne.
Aujourd’hui, PMU.fr compte plus de 200.000 abonnés sur les réseaux sociaux. Chaque jour, la plateforme référence environ 193 matchs sur lesquels vous pourrez parier. Des cours hippiques aux jeux en ligne comme le Sit’N’Go ou le SpotPoker. N’hésitez pas non plus à vous munir d’un code promotionnel PMU Poker si vous décidez de jouer au poker en ligne.Comment booster votre budget de paris

Pour utiliser un code promo PMU 2017, vous devrez d’abord vous rendre sur notre page dédiée pour y choisir celui qui vous apportera les meilleurs avantages. Vous trouverez dans notre sélection de codes, de quoi recevoir un bonus de 170€ à l’inscription, un bonus de dépôt pouvant atteindre 500€ au premier dépôt, ou des bons plans de -10% ou plus sur les Paris Foot.
Cliquez simplement sur le code PMU qui vous convient pour en voir le contenu. Les bons plans vous redirigeront simplement alors que les codes promos vous présenteront des combinaisons à relever. De retour sur la plateforme de paris, il ne vous restera qu’à utiliser le code que vous avez choisi dans le champ correspondant lorsque vous effectuerez vos dépôts. Vous serez ainsi en mesure de booster votre budget de paris. Veuillez noter que seul les code promo valides chez PMU donneront droit à la réduction attendue.

download real estate wordpress theme zip

(QuentinIcods, 2017.01.12 16:38)

this is the most apropriate place to post my topic. So if i'm wrong then remove this topic - SZENT KORONA ISMERETTERJESZTO ALKOTOMUHELY - GALAKTIKUS TESTVEREINK UZENETE 1 (eloszo).

Until that day comes, you can use this list to dive into WordPress for the first time, expand your skills, or keep on hand as reference should you need to look up something specific. But what I want to know now is what you think of the books listed above? Any of them particularly helpful to you? Perhaps more importantly, did I miss any books that you just can’t live without? I’d especially like to hear about those! <a href=http://shixiong.cn/home.php?mod=space&uid=783193>residence real estate wordpress theme </a>The second edition of this must-have WordPress resource is even better than the first, offering an in-depth look at how to build a website from the ground up. I say this one’s a “must-have” because it’s laid out in such an intuitive way that even an experienced developer would find it a handy reference to have on his shelf. <a href=http://xyimoto.com/home.php?mod=space&uid=521807>wordpress theme url path </a>

Luster Forest is an awesome example of real estate wordpress theme with idx on how to combine the nature and the real estate business. Real estate wordpress theme themeforest – is a good theme for Forest based properties. <a href=http://vespa.autobike.tw/home.php?mod=space&uid=149016>wordpress theme upload failed </a>Purchase Luster wordpress real estate broker website and you will feel the real theme power. Our wordpress real estate cms is the biggest wordpress real estate directory. <a href=http://www.cosfans.net/space-uid-66731.html>wordpress theme update failed </a>

Take a look - realist real estate wordpress theme
<a href=http://pjckts.s123-173.myverydz.com/home.php?mod=space&uid=46069>real estate wordpress themes nulled</a>


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

Következő »